Közlekedésbiztonsági nap az Adyban

2022.05.15

Közlekedésbiztonsági nap az Adyban

Nagy várakozással készültünk 2022. április 29-én, pénteken a közlekedési napunkra, melyet a Monori Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve rendeztünk meg.

Ezen a napon a tanulók rollerekkel, biciklikkel érkeztek az iskolába, hogy minél többen kipróbálhassák ügyességüket.

A rolleres-biciklis ügyességi pálya mellett lehetőség nyílt kipróbálni a "bódító-szemüveggel" való gyalogos közlekedést akadálypályán. A tanulók nagy örömre a rendőri kényszerítőeszközöket is megismerhettük. Akinek kedve volt hozzá, magára ölthette a rohamrendőri felszerelést és az osztályok részt vehettek a korosztályuknak megfelelő teszt kitöltésén. Papírtátika játékot is készítettek, amivel a segélyhívások fontosságát tanulhatták meg a kisebbek és nagyobbak.

Köszönjük a Monori Rendőrkapitányság vezetőjének, hogy lehetővé tette közlekedési napunk sikeres lebonyolítását. Külön köszönjük Pap Tatjána sajtóreferens és bűnmegelőzési tanácsadó lelkiismeretes munkáját, valamint Kocsis Ramóna Brigitta iskolarendőr, Kecskés Melinda rendőr és Falajtár Tímea polgárőr közreműködését ebben az iskolai programban. Köszönjük a tanító nénik és a felsős tanárok segítségét a tanulók felügyeletében!

A nap olyan nagy sikert aratott a tanulók körében, hogy szeretnénk ősszel ismét megrendezni.