Hírek, aktualitások

Iskolánk aktuális híreit, történéseit itt olvashatják.


Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a járványhelyzetre való tekintettel idén a tanulóbiztosítás megkötéséhez az iskola nem tud segítséget nyújtani. Kérjük, keresse bizalommal az üzletkötőt a megadott elérhetőségeken.

Szeretnénk köszönetünket kifejezni, amiért a járványügyi helyzetre való tekintettel hozott szabályainkat fegyelmezetten, kulturáltan és megértéssel fogadták és tartják be Önök és gyermekeik.


Az Oktatási Hivatal legújabb intézkedési csomagja alapján kötelességünk a fertőzésveszélyt a minimálisra korlátozni az intézmény területén. Ennek érdekében kénytelen vagyunk a délutáni sportfoglalkozásokat átmenetileg, további intézkedésig szüneteltetni. Szíves megértésüket köszönjük!
Iskolavezetés

Ady Úti Általános Iskola járványügyi intézkedési terve és szabályzata (mely az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott intézkedési terv alapján készült)

2020 szeptemberétől a tervek szerint az étkeztetés is bekerül az "okos város" programban, ami sok változással jár. Első lépésként az étkező tanulók egyenlegét nulláznunk kell, mert csak 0-ás egyenleggel tudjuk átvenni az Önkormányzat információja alapján.