Iskolapszichológus

Bémer Flóra, iskolapszichológus:

Kedves Szülők!

Bémer Flóra vagyok, és 2020. januárjától mint iskolapszichológus tevékenykedem az intézményben. Munkám elsődleges feladata a személyiségfejlesztés és a prevenció, vagyis a problémák kialakulásának megelőzése, ezáltal a gyermekek pszichés jóllétének elősegítése, és a lelki egészség védelme. Emellett a tanácsadás, a szülőkonzultáció, és különböző mentálhigiénés tevékenységek is a feladatköröm részét képzik. Fontosnak tartom, hogy a tanulókkal a saját életkori sajátosságaikat figyelembe véve, erősségeikre alapozva foglalkozzam, és hogy problémáikat a teljes társas kontextus ismerete tükrében értelmezzem. Az a társas közeg, ahonnan a gyermekek jönnek, és ahová hazatérnek az egyik legfontosabb erőforrás, így az is lényeges számomra, hogy a szülőket/gondviselőket és a pedagógusokat is bevonjam a munkába, ha a gyermek érdeke úgy kívánja.

A tanulók különböző egyéni vagy csoportos pszichológiai foglalkozásokon találkozhatnak velem, ahol bizalmas légkörben alkalmuk nyílhat problémáik feltárására, megoszthatják azon nehézségeiket, melyek épp aktuálisan foglalkoztatják őket.

A szerdai, csütörtöki és pénteki napokon leszek elérhető az iskolában (szerda: 13-16, csütörtök: 11-15 és péntek: 11-15.) .

A szülők számára konzultációra e-mail-es vagy telefonos egyeztetés után van lehetőség, rugalmas időben, az iskolában.


Elérhetőségeim a következők:

telefon: 06/70 424 2652

email: bemerflora1002@gmail.com

Köszönettel,

Bémer Flóra