Étkezés 2021/2022 - fontos tudnivalók!!!

2021.08.16

Tisztelt Szülők!

Monor Város Önkormányzata, mint a gyermekétkeztetést biztosító szervezet ezúton is köszöni valamennyi szülőnek, akik már nyilatkoztak a 2021./2022. tanév vonatkozásában gyermekük étkeztetésével kapcsolatban.

Kérjük, hogy aki még nem tette meg, legkésőbb 2021. augusztus 23-ig szíveskedjen a mellékelt nyilatkozat kitöltésével tájékoztatni minket a gyermekét érintő étkezési igényről. A kitöltött és aláírással ellátott nyilatkozatot, és az esetlegesen szükséges igazolásokat leadhatják személyesen a KÖVÁL Zrt. címén (2200 Monor, Kossuth L. u. 147.) munkaidőben, vagy elküldhetik scannelve az etkezes@monor.hu e-mail címre.

Felmerült kérdéseiket feltehetik a etkezes@monor.hu e-mail címen vagy a 06-29-612-301-es és a 06-20/299-5523-as telefonszámokon, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésükre. Jelen tájékoztatásunkhoz mellékeljük vadonatúj bankkártyás fizetési szolgáltatásunk részletes leírását, mellyel könnyedén, otthonuk kényelméből rendezhetik gyermekük térítési díjait mindezt úgy, hogy Önöket semmilyen ezzel kapcsolatos tranzakciós díj nem terheli. Reméljük, egyre többen választják majd ezen készpénz kímélő fizetési módot és a kizárólag elektronikus számla elfogadás lehetőségét! A szeptember havi térítési díjról készült számlákat október hónapban a KRÉTA rendszeren keresztül elektronikus formában fogjuk kiküldeni Önöknek. Természetesen, ha valaki továbbra is csekken szeretné fizetni a díjakat, és papír alapon is meg szeretné kapni a számlákat, úgy erről lehetősége van nyilatkozni a nyomtatványon. Reméljük, hogy az új elektronikus fizetésirendszer fejlesztés elnyeri tetszésüket és partnereink lesznek abban, hogy a Monor Okos Város projekt keretén belül közösen zöldebbé tegyük városunkat!

A KRÉTA rendszeren keresztül bonyolítható elektronikus ügyintézési lehetőségekről a későbbiekben még részletes tájékoztatást fogunk küldeni Önöknek.

Tisztelettel: Darázsi Kálmán
polgármester