Beiratkozási tájékoztatás

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!

Mielőtt elkezdi a beíratás ügyintézését, kérjük, figyelmesen olvassa végig ezt a tájékoztatót!

Az online beiratkozással kapcsolatban felhívjuk a figyelmét a következőkre:

1. Kérjük a személyes adatok PONTOS kitöltését a felületen! Különösen ügyeljen a szülői elérhetőségek (telefon, e-mail cím) pontos megadására.

2. Kötelező a gyermek lakcímkártyájának feltöltése (olvasható módon).

3. Amennyiben a nem körzetes iskolába szeretné gyermekét beíratni, akkor Kérelem indoklása, megjegyzés részben az indoklás mellett szükséges feltüntetnie a kötelező felvételt biztosító iskola nevét és címét is! Itt jelezheti egyéb kéréseit is az iskola felé.

4. Feltétlenül nyilatkoznia kell arról, ha gyermeke rendelkezik SNI vagy BTM szakértői határozattal, valamint a hátrányos helyzet megállapítását igazoló dokumentummal. A sajátos nevelési igény (SNI) esetében kérjük a szakértői vélemény feltöltését.

5. Kérjük, a beiratkozás során nyilatkozzon az etika vagy a hit- és erkölcstan oktatásának választásáról. A hit- és erkölcstan választása esetén az egyház megjelölését is kérjük. (Intézményünkben az elmúlt években a baptista, az evangélikus, a református és a római katolikus egyházak tartottak hittant.)

6. Nyilatkozatot kell tennie arról is, ha gyermekét egyedül neveli. Az egyedüli felügyeleti jogról szóló határozatot kérjük feltölteni a felületre az Egyéb csatolt dokumentumok részhez!

7. Amennyiben módosítani kíván a már elektronikusan beküldött adatokon, illetve ha a beiratkozási kérelmét szeretné visszavonni, akkor e-mailben, az adysuli.monor@gmail.com címre szíveskedjék jelezni intézményünk felé visszavonási vagy adatmódosítási szándékát.

Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésének elektronikus, online formájára 2021. április 10 - 16. között lehetőség az Ön részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül:

 https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

(Az e-Ügyintézés "Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)" felület)

A beiratkozási felület használatához az alábbi címen talál segédanyagot:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761106