Üzenet Anna nénitől Nektek, Gyerekek!

2020.03.17

Kedves Gyerekek! 

Jelen helyzetben benneteket rendes termekben egybe terelve nevetve-nevelgetve lehetetlen OKTATNI! 

Akkor komolyra fordítva a szót: nagyon furcsa volt hétfőn reggel bejönni az iskolába, mert nem voltatok itt. HIÁNYOZTOK!

Azt tudnotok kell, hogy abban az élethelyzetben, amibe most együtt kerültünk, mi felnőttek ugyanolyan tapasztalatlanok vagyunk, mint ti. A különbség köztünk annyi, hogy mi vagyunk a felelősek értetek és saját magunkért is.

Holnap reggel indul intézményünkben a digitális oktatás. Rengeteg információt kaptatok ti és szüleitek az iskola részéről, melynek célja az volt, hogy minél gördülékenyebben indulhasson a közös munkánk.

Nem lesz könnyű a kezdet, különösen a nagyobbaknak, hiszen a megszokottól eltérően a tananyagot alapvetően önállóan kell feldolgoznotok. A kicsiknek persze apu és anyu segít.

Mi pedagógusaitok azonban nem tudunk ott lenni mellettetek személyesen, hogy felmerülő kérdéseitekre azonnal választ adjunk, de törekedni fogunk arra, hogy a tananyagot minél érthetőbb formában kapjátok meg, kérdezhessetek és kérdéseitekre valamilyen formában választ kapjatok. Szüleitek segítségével alakítsatok ki napirendet, legyen benne a tanulás mellett mindennap mozgás és játék is.

Az eddigi órarendetek alapján fogtok kapni tanáraitoktól kijelölt tananyagot és hozzá kapcsolt feladatokat. Kérünk benneteket, hogy szüleitek segítségével folyamatosan kövessétek a pedagógusok útmutatásait és végezzétek el a kijelölt feladatokat!

Lehet, hogy most szomorkodtok amiatt, hogy nem lehettek együtt barátaitokkal, de bízunk benne, hogy a megváltozott körülmények között is sikeresen veszitek az akadályokat úgy, ahogyan eddig is tapasztaltuk tőletek.

Anna néni