Új hír - Tájékoztatás a kialakult helyzet miatt!

2020.03.12

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ  utasítása alapján, a kialakult helyzet miatt, hogy a mai naptól az iskola minden tanításon kívüli rendezvényét lemondja, bizonytalan ideig elhalasztja.

Szíves megértésüket köszönjük!

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket a kialakult koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekről.

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnöki utasításának megfelelően, illetve a 40/2020.(III.11.) Kormányrendelet alapján minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, erdei iskolát, osztálykirándulást, Határtalanul! programot lemondtam a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.

A március 15-i Nemzeti Ünnep iskolai megemlékezését március 13-án pénteken tartjuk a délelőtti órákban az osztálytermekben filmvetítés formájában. Kérem, hogy ezen a napon a tanulók ünneplő ruhában, kokárdával jöjjenek iskolába.

A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre került. Így a március 18-i koncertlátogatást (4. és 7. évfolyam), és a március 19-i színházlátogatást a Tankerületi Központnál lemondtuk.

A 4. évfolyamos tanulók úszás oktatása is felfüggesztve bizonytalan ideig.

Az elkövetkező 2 hónap iskolai programjait (alsós versmondó verseny, Gergely-járás, angol verseny, iskolai Nyílt nap, jótékonysági bál) meghatározatlan ideig elhalasztottuk.

A már meghirdetett városi tanulmányi versenyek (Szép- és helyesíró verseny, Sakk-bajnokság) sem kerülnek megrendezésre.

A tavaszi papírgyűjtést az iskolafelújítási munkálatok miatt nem szervezzük meg.

Azt szeretnénk kérni, szintén Tankerületi Központ kérésére, hogy ellenőrizzék az iskola részére megadott elérhetőségi adataikat (telefonszám, e-mail), hogy a legfrissebbek álljanak az osztályfőnökök rendelkezésére.

Iskolánk kiemelt figyelmet fordít a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégeztetésére. Fokozottan ügyelünk arra is, hogy kézmosószer és kézfertőtlenítő szer minden mosdóban folyamatosan biztosított legyen. A tanulók figyelmét folyamatosan felhívjuk a rendszeres és alapos kézmosásra, a fertőtlenítő helyes használatára.

Kérem, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Azok a szülők, tanulók, akik külföldre utaznak, erről minden esetben tájékoztassák az intézményvezetőt.

Azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait.

Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük, éppen ezért minden osztályban levetítésre került/ kerül a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videó, mely a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhető el.

Azonnal tájékoztatom Önöket, mihelyt a fentiekkel kapcsolatban bármely változás következik be.

Monor, 2020. 03. 12.

Rapcsányné Török Anna

intézményvezető