Iskolapszichológusunk üzenete

2021.03.17

Kedves Szülők!

Iskolapszichológusként a következő időszakban is szeretném segíteni a gyermekek és az Önök munkáját, hogy ebben a nehéz helyzetben is legyen lehetőségük segítséget, mentális támogatást kérni, ha ennek szükségét érzik.

Keressenek bizalommal bármilyen jellegű problémával, mely a járványhelyzet miatt megnövekedett stresszel, szorongással áll összefüggésben, de minden egyéb otthoni, vagy az iskolai életet érintő nehézséggel kapcsolatban is állok rendelkezésükre. A lehetőségekhez mérten mindenben megpróbálok segíteni.

Konzultációra a továbbiakban online formában van lehetőség, melyre előzetesen emailben tudnak időpontot egyeztetni a bemerflora1002@gmail.com címen.

Azon szülők, akiknek gyermeke korábban járt hozzám, és akik szeretnék, hogy online is folytatódjon a megkezdett munka, szintén a fenti email címen tudják felvenni velem a kapcsolatot.

Ezen kívül szeretném Önökkel megosztani a honlapot, melyet még tavaly márciusban hoztam létre, és ahol összegyűjtöttem néhány hasznos cikket/videót/honlapot, melyek segítségükre lehetnek.

LINK: https://bemerflora1002.wixsite.com/jaszaiady

Valamint figyelmükbe ajánlanám a következő cikket, mely az internethasználat veszélyeire hívja fel a figyelmet, ami ebben az időszakban kiemelt fontosságú kérdés:

LINK: https://tinyurl.hu/ktng/

Mindenkinek kitartást kívánok a következő időszakban!

Bémer Flóra, iskolapszichológus