Gyermekfelügyelet és étkezés júniusban

2020.05.27

Tisztelt Szülő!

Felhívjuk figyelmét, hogy június 2-15. között amennyiben gyermeke felügyeletét másképp nem tudja megoldani, lehetősége van gyermekfelügyelet igénylésére intézményünkben.

A gyermekfelügyelet időtartama: munkanapokon 8.00 - 16.00.

A gyermekfelügyelet időtartama alatt lehetőség van arra, hogy a tanuló elkészítse a digitális munkarendben előírt feladatait. Ehhez azonban szaktárgyi segítséget nem tudunk nyújtani. A feladatok visszaküldése továbbra is a szülő feladata marad a digitális tanrendben megszokott módon. A gyermekfelügyelet iránti igényt az osztályfőnök felé kell jelezni heti bontásban. A munka megszervezése folyamatban van, a további részletekről később adunk tájékoztatást.

Az iskolai gyermekfelügyelethez kapcsolódóan étkezés is kérhető a KÖVÁL Zrt-től. Azon tanulók is igényelhetnek étkezést, akik márciusig nem étkeztek az iskolában.

Az étkezéshez honlapunkról letölthető LEGÚJABB!! nyilatkozatot ki kell tölteni, aminek szkennelt vagy fotózott másolatát kell eljuttatni a KÖVÁL Zrt-hez. (e-mail: etkezes@kovalzrt.hu)

Aki étkezési díjkedvezményre jogosult, nekik az ehhez szükséges (szintén honlapunkról letölthető) igénylőlapot is ki kell tölteniük és hasonló formában eljuttatniuk.

Figyelem! Ne a jövő tanévre szóló igénylőlap kerüljön kitöltésre!

Az igénylőlapok eredetijét az iskolában gyűjtjük össze. Kérjük a gyermekkel beküldeni!

Aki június 2-tól (kedd) már szeretné az étkezést gyermeke számára, ők legkésőbb 2020. május 28. csütörtök 9.00 óráig nyújthatják be igényüket (szkennelt, fotózott igénylőlappal) a KÖVÁL Zrt-nél. (e-mail: etkezes@kovalzrt.hu)

A gyermekek külön csomagolt műanyag dobozban kapják az ebédet.

A szülőnek kell gondoskodnia az evőeszközről, szalvétáról, pohárról, kis terítőről (konyharuha). Ezeket a tanuló minden nap hazaviszi, mivel az iskolában nincs lehetőség a mosogatásra.

Üdvözlettel,

Iskolavezetés