Étkezés - Fontos információk!!!

2020.05.20

Tisztelt Szülők!

2020 szeptemberétől a tervek szerint az étkeztetés is bekerül az "okos város" programban, ami sok változással jár. Első lépésként az étkező tanulók egyenlegét nulláznunk kell, mert csak 0-ás egyenleggel tudjuk átvenni az Önkormányzat információja alapján.

Ez azt jelenti, hogy aki a márciusi étkezési díjat (a teljes összeget) befizette annak vissza kell utalnunk a le nem étkezett napok összegét (amennyiben nem indul meg az iskola júniusban), aki még nem rendezte a tartozást annak csak a leétkezett napok összegét kell csak befizetni (ami alig fele a teljes havi kiszámlázott tételnek). Ahhoz, hogy a visszautalásokat meg tudjuk tenni szükségünk lesz a tanuló gondviselőjének nevére és számlaszámára, amit kérem legyenek olyan kedvesek e- mailban az etkezes@kovalzrt.hu mail címre megküldeni.

(Segítené a beazonosítást, ha az e-mailben jeleznék a gyermek osztályát, nevét és iskoláját is). 

A hibák elkerülése miatt akkor tudom az osztályok befizetéseinek visszautalását megtenni, ha az osztályba járó minden térítéses étkező szüleitől sikerül megkapnom a fentebb megjelölt adatokat. Kérem szíves segítségüket (az információ megosztásában), hogy mielőbb vissza tudjam utalni a többlet befizetéseket. 

Kérdés esetén állok szíves rendelkezésükre a 06-20/299-5523-as telefonszámon is.

Köszönöm a segítségüket. 

Üdvözlettel:

Leé Erzsébet (gyermekétkeztetés)

KÖVÁL NONPROFIT ZRT.

Székhely: 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 147.

E-mail: etkezes@kovalzrt.hu

Telefon: 06-20/299-5523 29/411-309 /210 mellék